Vores kunder siger…

Udtalelser fra enkelte af vores trofaste kunder


Nogle af vores tilfredse kunder:

Højgård Hestehospital A/S
Blue Hors ApS
Dyrlæge Martin Hjort
Stutteri Ask A/S
Dyrlæge Jannie Spanner
Absolute Horses A/S
Dyrlæge Rikke Munk
Hofman-Bang Dressage I/S
Dyrlæge Jonas Rasmussen
Dyrlæge Nanna Luthersson
Hedebo Töltheste
Janne Hartmann
Inge Madsen, Nørrelund Hestecenter ApS
Frandsbjerg Horses A/S
Billeshave Efterskole
Lena Schaldemose

Læs her, hvad to af vores trofaste kunder mener om vores produkter og om os:

Dyrlæge på Højgård Hestehospital Martin Hjort:

”Her på Højgård Hestehospital er det ekstremt vigtigt for os, at vi kan tilbyde vores heste patienter det bedste, også når det gælder fodring. Ofte er der jo ikke så mange højdepunkter for en indlagt hest, udover deres måltid, så foderkvalitet har høj prioritet hos os. Der er ligefrem heste, der mister ædelysten, mens de er medicineret, så jo bedre hø vi kan tilbyde, desto større odds for at friste dem.

Nu har vi igennem de sidste ca 5 år udelukkende benyttet os af stråfoder fra Vestergård Forage, som endnu ikke har skufftet os. De leverer top-kvalitet til aftalt tid og aftalt pris – så det agter vi ikke lige at lave om på.”

Hobbyavler og rytter Janne Hartmann:

”Mine heste er jo – ligesom alle andres heste – dybt afhængige af vores valg af foder og stråfoder. Så jeg prioriterer høj kvalitet og høj foderværdi. Derfor har jeg valgt Vestergård Forage som leverandør. De har nemlig specialiseret sig i udelukkende at producere stråfoder til heste, så de ved hvad korrekt foder-management af heste går ud på.

Hø fra dem er lækkert grønt og støvfrit hele sæsonen kva tørring i eget tørreanlæg efterfulgt af holdbar indpakning. Det har derfor også den fordel, at det kan stå ude i al slags vejr, hvis man som os ikke lige har en lade at stable det i. Der er også en anden fordel hos Vestergård Forage;  her kan jeg planlægge min bestilling, så jeg kan veksle mellem hø og wraphø, som det passer bedst ind i mit hestehold. Det tilgodeser mit behov for, hvor længe jeg må være om at bruge en balle, så den ikke risikere at ”brænde af” for mig. Så jeg starter og slutter sæsonen med hø og bruger så wraphø i de koldeste måneder. På den måde er mine heste godt tilpasse og det er ensbetydende med, at jeg er mere end tilfreds.” 

Ute og Peter, et par af vores tyske kunder:

HejRolf! Vi hav de betalt resterende. Kun til vores info: Er sukkerindhold af den fine hö samme som i Timothé? På forhånd tak Ute&Peter p.s. Helt sikker er det endnu det bedste hœ vi fik de sidste 24 år!!Stor ro se fra alle vo res heste!