Vi sætter pris på vores grovfoder


Attraktive produkter til attraktive priser

Vi må desværre melde totalt udsolgt af alle produkter fra 2021 produktionen, men vi er allerede i fuld gang med at pleje og forberede den nye produktion.

Derfor opfordrer vi til allerede NU, at forudbestille wraphø og kunsttørret hø fra produktionen 2022, hvis du vil være sikker på at have kvalitetsgrovfoder nok til hele den kommende fodersæson.


SPORT

Grovfoder til præstation, vækst og avl

Stråfoder med struktur og højt indhold af protein og energi, velegnet til sportsheste og heste i træning samt hingste, avlshopper og ungheste. Emballeret.

Wraphø: UDSOLGT

Kunsttørret hø: UDSOLGT


BASIS

Grovfoder til allround brug og heste i let arbejde

Stråfoder med struktur og moderat indhold af protein og energi, velegnet til heste i let arbejde samt ponyer. Emballeret.

Wraphø: UDSOLGT

Kunsttørret hø: UDSOLGT


ISLÆNDER

Grovfoder specielt velegnet til islænder heste

Stråfoder produceret med lavt indhold af sukker, protein og energi – specielt målrettet til fodring af islændere. Emballeret.

Wraphø: UDSOLGT

Kunsttørret hø: UDSOLGT


MARKTØRRET HØ

Traditionelt marktørret hø med lavt indhold af sukker, protein og energi – hø som i de gode gamle dage. Uemballeret.

Marktørret hø: UDSOLGT


HAVRE WRAP

Ideel til fodring på marken

Et grovfoderprodukt med et relativt indhold af energi, et højt indhold af fordøjeligt protein og et meget lavt indhold af sukker. Emballeret.

Havrewrap: UDSOLGT


PRISER / RABAT

Alle priser er pr. stk. minibigballe incl. moms og excl. levering og Vestergård Forage forbeholder sig ret til prisændringer.

Køb flere – spar mere

Der gives rabat ved afgivelse af større ordre. Større partier afregnes efter vægt, som vejes over egen brovægt.

Kontakt os for pris, hvis du ønsker at bestille en større mængde.


LEVERING

Vejning forud for levering

Vestergård Forage tilbyder levering af halve og hele læs svarende til hhv. 24/48 stk. med egen transport indenfor en radius af 50 km. fra Middelfart.

Ved levering udover en radius af 50 km. fra Middelfart samarbejder vi med kompetente vognmænd/fragtfirmaer, der har specialiseret sig i transport af minibigballer.

Vestergård Forage råder over egen brovægt certificeret til handel.

Vi tilbyder også leverancer udenfor Danmark.

Pris på levering afhænger af mængde og leveringsadresse. Kontakt os for pris på fragt/levering.


BALLESTØRRELSER

Minibig baller grønt hø – hver dag, hele året

Vores stråfoder leveres hovedsagligt som minibig baller, der måler ca. 80x90x150 cm. og vejer ca. 300 kg/stk. wrapballe, mens vores høballer vejer ca. 200 kg./stk.

Wrapballerne er pakket med 10-13 lag folie for at sikre optimal ensilering og ikke mindst holdbarhed, og høballerne er pakket i 8-10 lag folie for at bevare fodringsværdien og den høje kvalitet, men også for at forhindre ophobning af skidt og støv og dermed svampespore.

NYHED

Kortere strå, for nemhedens skyld

Flere af vores kunder har efterspurgt en mere brugervenlig / håndterbar høballe.

For at imødekomme dette ønske, har vi – fra og med 2022 produktionen – valgt at montere et 3. skær på skæremaskinen, for derved at reducere strålængden. Dermed bliver de enkelte strå kortere og lettere at pille fra hinanden.

Vi håber dermed at kunne nedbringe det hårde arbejde, som det kan være at skille en skive hø ad manuelt, så det istedet bliver lettere at gå til / bliver mere brugervenligt og praktisk – til glæde for de fleste.