Vi sætter pris på vores grovfoder


Attraktive produkter til attraktive priser

Bestil allerede NU wraphø og kunsttørret hø fra produktionen 2022, så er du sikret kvalitetsgrovfoder hele den kommende sæson


SPORT

Grovfoder til præstation, vækst og avl

Stråfoder med struktur og højt indhold af protein og energi, velegnet til sportsheste og heste i træning samt hingste, avlshopper og ungheste. Emballeret.

Wraphø: 550,-

Kunsttørret hø: UDSOLGT


BASIS

Grovfoder til allround brug og heste i let arbejde

Stråfoder med struktur og moderat indhold af protein og energi, velegnet til heste i let arbejde samt ponyer. Emballeret.

Wraphø: 550,-

Kunsttørret hø: UDSOLGT


ISLÆNDER

Grovfoder specielt velegnet til islænder heste

Stråfoder produceret med lavt indhold af sukker, protein og energi – specielt målrettet til fodring af islændere. Emballeret.

Wraphø: 550,-

Kunsttørret hø: UDSOLGT


MARKTØRRET HØ

Traditionelt marktørret hø med lavt indhold af sukker, protein og energi – hø som i de gode gamle dage. Uemballeret.

Marktørret hø: 400,-


HAVRE WRAP

Ideel til fodring på marken

Et grovfoderprodukt med et relativt indhold af energi, et højt indhold af fordøjeligt protein og et meget lavt indhold af sukker. Emballeret.

Havrewrap: 500,-


PRISER / RABAT

Alle priser er pr. stk. minibigballe incl. moms og excl. levering og Vestergård Forage forbeholder sig ret til prisændringer.

Køb flere – spar mere

Der gives rabat ved afgivelse af større ordre. Større partier afregnes efter vægt, som vejes over egen brovægt.

Kontakt os for pris, hvis du ønsker at bestille en større mængde.


LEVERING

Vejning forud for levering

Vestergård Forage tilbyder levering af halve og hele læs svarende til hhv. 24/48 stk. med egen transport indenfor en radius af 50 km. fra Middelfart.

Ved levering udover en radius af 50 km. fra Middelfart samarbejder vi med kompetente vognmænd/fragtfirmaer, der har specialiseret sig i transport af minibigballer.

Vestergård Forage råder over egen brovægt certificeret til handel.

Vi tilbyder også leverancer udenfor Danmark.

Pris på levering afhænger af mængde og leveringsadresse. Kontakt os for pris på fragt/levering.


BALLESTØRRELSER

Minibig baller grønt hø – hver dag, hele året

Vores stråfoder leveres hovedsagligt som minibig baller, der måler ca. 80x90x150 cm. og vejer ca. 300 kg/stk. wrapballe, mens vores høballer vejer ca. 200 kg./stk.

Wrapballerne er pakket med 10-13 lag folie for at sikre optimal ensilering og ikke mindst holdbarhed, og høballerne er pakket i 8-10 lag folie for at bevare fodringsværdien og den høje kvalitet, men også for at forhindre ophobning af skidt og støv og dermed svampespore.

NYHED

Mini baller á ca. 15 kg/stk.

I øjeblikket arbejder vi på at producere den samme høje kvalitet af wrap og hø i stævnevenlige, holdbare, praktiske og pænt emballerede praktiske portioner á ca. 15 kg.

Vi ønsker dermed at imødekomme den store efterspørgsel af vores 1. klasses grovfoder i mindre pakker, som vil være lette at transportere og håndtere. Formålet er, at hesten dermed ikke udsættes for unødig stråfoderskifte, men kan tilbydes den samme ensartet høje kvalitet af hø eller wrap, som den er vant til fra minibig ballerne – uanset om den er ude eller hjemme.