Vi sætter pris på vores grovfoder


Attraktive produkter til attraktive priser


Grovfoder til præstation og avl

SPORTS wraphø og kunsttørret hø

Stråfoder med struktur og højt indhold af protein og energi, velegnet til sportsheste og heste i træning samt hingste, avlshopper og ungheste. Emballeret.

550,- kr./stk.


Grovfoder til allround brug

BASIS wraphø og kunsttørret hø

Stråfoder med struktur og moderat indhold af protein og energi, velegnet til heste i let arbejde samt ponyer. Emballeret.

550,- kr./stk.


Grovfoder velegnet til islænder heste

ISLÆNDER wraphø og kunsttørret hø

Stråfoder med lavt indhold af sukker, protein og energi. Emballeret.

550,- kr./stk.


Grovfoder som i de gode gamle dage

MARKTØRRET hø

Traditionelt marktørret hø med lavt indhold af sukker, protein og energi. Uemballeret.

375,- kr./stk.


Ideel til fodring på marken

HAVRE WRAP

Et grovfoderprodukt med et relativt indhold af energi, et højt indhold af fordøjeligt protein og et meget lavt indhold af sukker. Emballeret.

500,- kr./stk.


Alle priser er pr. stk. minibigballe incl. moms og excl. levering og Vestergård Forage forbeholder sig ret til prisændringer.


Køb flere – spar mere

MÆNGDE RABAT

Der gives rabat ved afgivelse af større ordre. Større partier afregnes efter vægt, som vejes over egen brovægt.

Kontakt os for pris, hvis du ønsker at bestille en større mængde.

Vejning forud for levering

Levering

Vestergård Forage tilbyder levering af halve og hele læs svarende til hhv. 24/48 stk. med egen transport indenfor en radius af 50 km. fra Middelfart.

Ved levering udover en radius af 50 km. fra Middelfart samarbejder vi med kompetente vognmænd/fragtfirmaer, der har specialiseret sig i transport af minibigballer.

Vestergård Forage råder over egen brovægt certificeret til handel.

Vi tilbyder også leverancer udenfor Danmark.

Pris på levering afhænger af mængde og leveringsadresse. Kontakt os for pris på fragt/levering.


Minibig baller grønt hø – hver dag, hele året

Ballestørrelser

Vores stråfoder leveres hovedsagligt som minibig baller, der måler ca. 80x90x150 cm. og vejer ca. 300 kg/stk. wrapballe, mens vores høballer vejer ca. 200 kg./stk.

Wrapballerne er pakket med 10-13 lag folie for at sikre optimal ensilering og ikke mindst holdbarhed, og høballerne er pakket i 8-10 lag folie for at bevare fodringsværdien og den høje kvalitet, men også for at forhindre ophobning af skidt og støv og dermed svampespore.

NYHED

Mini baller á ca. 15 kg/stk.

I øjeblikket arbejder vi på at producere den samme høje kvalitet af wrap og hø i stævnevenlige, holdbare, praktiske og pænt emballerede praktiske portioner á ca. 15 kg.

Vi ønsker dermed at imødekomme den store efterspørgsel af vores 1. klasses grovfoder i mindre pakker, som vil være lette at transportere og håndtere. Formålet er, at hesten dermed ikke udsættes for unødig stråfoderskifte, men kan tilbydes den samme ensartet høje kvalitet af hø eller wrap, som den er vant til fra minibig ballerne – uanset om den er ude eller hjemme.