Virksomheden Vestergård Forage

Vestergård Forage – et familieejet landbrug


Vestergård Forage er et familieejet landbrug beliggende på Nordvestfyn ved Middelfart, som har specialiseret sig i produktion af højkvalitets stråfoder i form af wraphø og luksushø udelukkende til heste.

´Vores store passion for heste og hestevelfærd kickstartede produktionen af grovfoder, som i dag har udviklet sig til en dedikeret professionel større produktion af stråfoder af garanteret høj ensartet kvalitet. Vi lægger stor vægt på høj klinisk kvalitet og målrettet foderværdi til alle slags hestehold uafhængig af race, formål, alder og avl.

Vores kunder findes blandt alle hestefolk, lige fra det lille hestehold til store professionelle stutterier og hestehospitaler – for alle heste har ret til kvalitetsfoder.

Ved at forudbestille til hele årets forbrug af grovfoder, sikres leverance fra samme parti fra første til sidste balle.

Kvaliteten af vores stråfoder afspejles tydeligt i vores kundedatabase, der år efter år kun tæller flere og flere faste kunder, som igen vidner om tilfredse forbrugere. Hvis Du også er på jagt efter det bedste stråfoder til dine heste, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan skræddersy den levering, der passer bedst ind i dit hestehold – hele sæsonen igennem.´